Šobrīd notiek lapas rekonstrukcija. Atsevišķas sadaļas var nedarboties korekti, kā arī lapas teksti daļēji var būt attēloti angliski.

Bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem pirkumiem no € 40,00!

Lavandas ziedu smaržas burvība dāvanā

Lavandas ziedu smarža? Tik burvīgi reibinoša! Iepērcies mūsu interneta veikalā vismaz par 20 EUR* un iegūsti dāvanā lina audumu maisiņu ar 10g lavandas ziediņiem, kas lieliski smaržos un relaksēs. 

Lavandas ziedu maisiņu Tev dāvinās Lavandas Bode, kas atrodas tepat kaimiņos uz Matīsa ielas. Maisiņš ar ziediņiem izmantojams kā aromātisks līdzeklis telpas svaigumam. Var kalpot arī kā skaists dekors mājai vai svētku noformējumā. Lai lavanda dalītos ar savu spēcinošo aromātu, tā ik pa brīdim jāpakustina vai jāsaberzē. Papildus saņemsi atlaižu kuponu Lavandas Bodes mājaslapā www.lavandasbode.lv.

Maisiņš lieliski noderēs ievietošanai lādē vai skapī, lai radītu patīkamu smaržu, tos atverot. Lavandas klātbūtne pasargās apģērbu no nevēlamiem kukaiņiem – kodēm un citiem insektiem. Maisiņu var glabāt arī automašīnā, kur tas izdalīs patīkamu lavandas aromātu, padarot braucienu par relaksējošu piedzīvojumu.

Lavandas ziedu smarža reti kuru spēj atstāt vienaldzīgu. Šo smaržu var dievināt, bet var arī ienīst. Tomēr lavandas burvības un neskaitāmo labu īpašību mīļotāju šajā pasaulē ir daudz, daudz vairāk. Jau gadsimtiem ilgi lavandas ziedu eļļas kosmētika un parfimērija tiek celta augstā godā. Pašos pirmsākumos lavandas unikālās un arī ārstnieciskās īpašības atklāja klosteru mūki, kuri savulaik pat bija izveidojoši monopolu šī auga audzēšanā un eļļas iegūšanā. /Lavandas Bode/

Savukārt, iepērkoties par summu virs 30 EUR*, dāvanā iegūsi ne tikai lavandas ziedu maisiņu, bet arī mūsu veidoto kalendāru 2018. gadam. Tas veidots projekta “Latvijas karogs - pasaules rekords” ietvaros. 

Mērķis ir Latvijas valsts simtgadē sašūt pasaulē lielāko karogu - Latvijas karogu, kas kļūtu par pasaules rekordu. Tas būs 250 x 500 metrus liels Latvijas karogs, kas aizņemts teju 12,5 hektārus lielu platību un svērs gandrīz desmit tonnu. Karogs tiks izklāts pie Cēsu pilsētas vārtiem no 18. līdz 19. augustam.

Projekts "Latvijas karogs - pasaules rekords" var kļūt par vienu no skaistākajām idejām, kurā savu artavu var ieguldīt ikviens Latvijas iedzīvotājs. Idejas autors, uzņēmums Latvijas Tekstils, uzrunā ikvienu, kurš vēlas visai pasaulei parādīt, ko mēs kopā spējam paveikt, Latvijas vārdu nesot pasaulē.

Plašāku informāciju vari uzzināt www.latvijaskarogs.lv.

* Izņemot akcijas preces.

 

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts

Dzēst komentāru