Šobrīd notiek lapas rekonstrukcija. Atsevišķas sadaļas var nedarboties korekti, kā arī lapas teksti daļēji var būt attēloti angliski.

Bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem pirkumiem no € 40,00!

1. diena Adventes kalendārā

Ar Decembra iesākšanos, piezagusies arī Ziemassvētku sajūta. Lai padarītu svētku gaidīšanas laiku patīkamāku, sirsnīgāku un interesantāku, katru dienu piedāvāsim jums kopā ar mums veikt kādu labu darbiņu, darīt kaut ko pavisam neierastu, kā arī iepriecināsim jūs ar maziem, jaukiem pārsteigumiem. Līdz pat pašiem Ziemassvētkiem! 

1.Decembris - Pasaki Paldies!

Ikdienas steigā bieži aizmirstam par pateicību, lai gan pateikt "Paldies" un pasmaidīt ir tik vienkārši. Tāpēc gribam, lai jūs šodien pasakat šo jauko paldies kādam sev mīļam cilvēkam, kādam, kas jums ir palīdzējis vai ir jums blakus, vai vienkārši uzsmaidiet un pasakiet to pādevējai veikalā. To darot priecīgāks kļūsiet jūs pats un arī citi.

Noskaties arī šo video, kā pateicība citiem, var palīdzēt kļūt laimīgākam tev pašam:

Šodien gribam pateikt paldies jums, mūsu mīļie klienti. Mēs strādājam cītīgi visa gada garumā, lai palīdzētu jums radīt māju sajūtu. Gadās paklupt, bet mēs ceļamies un turpinam iesākto. Tas tāpēc, ka jūs, sūtot savas atsauksmes un sakot labos un varbūt ne tik labos vārdus, neļaujat mums padoties. Tāpēc sakām jums milzu PALDIES, ka jūs mums esat!

Vairosim prieku kopā!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published